Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică şi Inovare Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice

Program burse de masterat si doctorat, Beijing Institute of Technology, China

Institutul de Tehnologie din Beijing (Beijing Institute of Technology) pune la dispoziţia cetăţenilor români maximum 10 burse doctorale sau 20 de burse în cadrul programului de schimburi interuniversitare.
 

Bursa acoperă costurile de cazare, masă, asigurare medicală, taxe şcolare, materiale didactice etc. Sunt eligibili studenţii români care doresc să-şi continue studiile la doctorat (4 ani) sau masterat (2 ani). Dată limită de depunere a dosarelor este 30 aprilie 2014.
 

Beijing Institute of Technology este una dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ superior în domeniul tehnic din China.

Detalii suplimentare aici

 

Admission Book 2014

Modificat la: 2014-01-31 13:51:00

Ultimele actualizari

 • Prezentare generală

  Parteneriatul public privat „Bioproduse BRIDGE”  denumit si Intreprinderea Comuna  pentru Bioindustrii este implicat in cercetarea in domeniul bioproduselor in scopul valorificarii biomasei pentru utilizari nealimentare si producerea durabila de energie                    

 • Prezentare generală

  IMI 2  este un parteneriat public-privat între Comisia Europeană și industria biofarmaceutică, iar obiectivul ei este de a îmbunătăți procesul de dezvoltare a medicamentelor prin sprijinirea unei cooperări mai eficiente în domeniul cercetării și al dezvoltării între mediul academic, întreprinderile mici și mijlocii („IMM-uri”) și industria biofarmaceutică, cu scopul de a pune la dispoziția pacienților medicamente mai bune și mai sigure.                              

 • Concurs selectie director general la INSB

  NEW:  Data limita: 06 iulie 2015

 • Concurs Bucuresti 12.06.2015

 • Concurs Bucuresti 12.06.2015