www.research.ro :: Ministerul Educatiei Nationale - Cercetare Stiintifica, Dezvoltare Tehnologica, Inovare

A fost aprobată prima decizie de certificare şi clasificare, pentru Institutul Naţional de Ştiinţe Biologice

A fost certificat Institutul Naţional de Ştiinţe Biologice, cu clasificarea la nivelul "A" pentru o perioadă de 4 ani. Decizia de certificare şi clasificare este disponibilă aici.

Raportul final de evaluare, versiunea în limba engleză, este disponibil aici. Raportul final în limba română va fi publicat în zilele următoare pe site-ul ANCS.

Modificat la: 2012-05-24 15:56:00

Ultimele actualizari

 • Prezentare generală

  Parteneriatul public privat „Bioproduse BRIDGE”  denumit si Intreprinderea Comuna  pentru Bioindustrii este implicat in cercetarea in domeniul bioproduselor in scopul valorificarii biomasei pentru utilizari nealimentare si producerea durabila de energie                    

 • Prezentare generală

  IMI 2  este un parteneriat public-privat între Comisia Europeană și industria biofarmaceutică, iar obiectivul ei este de a îmbunătăți procesul de dezvoltare a medicamentelor prin sprijinirea unei cooperări mai eficiente în domeniul cercetării și al dezvoltării între mediul academic, întreprinderile mici și mijlocii („IMM-uri”) și industria biofarmaceutică, cu scopul de a pune la dispoziția pacienților medicamente mai bune și mai sigure.                              

 • Concursul internaţional Bruxelles – EUREKA

  MINISTERULUI EDUCAŢIEI NAŢIONALE organizează participarea României la cea de-a 63-a ediţie  a Concursului internaţional Bruxelles–EUREKA dedicat inventicii, organizat în cadrul Salonului INNOVA, în perioada 13-15  Noiembrie 2014 la Bruxelles, BELGIA.

 • Anul 2014

 • Program Operational Competitivitate 2014-2020 - Axa I

  NEW: Ghiduri spre consultare Ghidul solicitantului - Acțiunea 1.1.1 - Mari infrastructuri de CD Ghidul solicitantului - Acțiunea 1.2.1 - Stimularea cererii întreprinderilor pentru inovare prin proiecte CDI Ghidul solicitantului - Acțiunea 1.1.4 - Atragerea de personal cu competențe avansate din străinătate