www.research.ro :: Ministerul Educatiei Nationale - Cercetare Stiintifica, Dezvoltare Tehnologica, Inovare

A fost aprobată prima decizie de certificare şi clasificare, pentru Institutul Naţional de Ştiinţe Biologice

A fost certificat Institutul Naţional de Ştiinţe Biologice, cu clasificarea la nivelul "A" pentru o perioadă de 4 ani. Decizia de certificare şi clasificare este disponibilă aici.

Raportul final de evaluare, versiunea în limba engleză, este disponibil aici. Raportul final în limba română va fi publicat în zilele următoare pe site-ul ANCS.

Modificat la: 2012-05-24 15:56:00

Ultimele actualizari

 • Prezentare generală

  Parteneriatul public privat „Bioproduse BRIDGE”  denumit si Intreprinderea Comuna  pentru Bioindustrii este implicat in cercetarea in domeniul bioproduselor in scopul valorificarii biomasei pentru utilizari nealimentare si producerea durabila de energie                    

 • Prezentare generală

  IMI 2  este un parteneriat public-privat între Comisia Europeană și industria biofarmaceutică, iar obiectivul ei este de a îmbunătăți procesul de dezvoltare a medicamentelor prin sprijinirea unei cooperări mai eficiente în domeniul cercetării și al dezvoltării între mediul academic, întreprinderile mici și mijlocii („IMM-uri”) și industria biofarmaceutică, cu scopul de a pune la dispoziția pacienților medicamente mai bune și mai sigure.                              

 • Program Operational Competitivitate 2014-2020 - Axa I

  NEW: Ghiduri spre consultare Ghidul solicitantului - Acțiunea 1.1.1 - Mari infrastructuri de CD Ghidul solicitantului - Acțiunea 1.2.1 - Stimularea cererii întreprinderilor pentru inovare prin proiecte CDI Ghidul solicitantului - Acțiunea 1.1.4 - Atragerea de personal cu competențe avansate din străinătate

 • Ministerul Educaţiei Naţionale a lansat Strategia Naţională de Cercetare, Dezvoltare şi Inovare 2014-2020 (SN CDI 2020)

 • IMI2 – Information Day

  Data evenimentului: 30 octombrie 2014